75 mii consumatori, deserviți în 2017 la ghișeele S. A. „Apă-Canal Chișinău”

145

Cel puțin 75 mii de consumatori au fost desreviți anul trecut, la ghișeele întreprinderii, care s-au adresat fie pentru soluționarea operativă a diverselor situații, ori pentru achitarea serviciilor prestate.

Astfel, pe parcursul anului trecut, specialiştii din cadrul Secţiei informare şi achitări ai întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 11600 consumatori, servicii de informare – pentru 24500 consumatori. Totodată, circa 39000 persoane au efectuat achitări în casierie fiind  înregistrate zeci de mii de cereri.

Reamintim că, toți consumatorii se pot adresa specialiștilor din biroul 101, str. Albișoara, 38 pentru a obține răspunsuri la orice întrebare ce ține de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare. Aici pot obține informații despre condițiile tehnice și pot coordona proiectele de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, pot perfecta contracte de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate și pot achita pentru serviciile prestate.

De la lansarea Sectorului informare şi achitări, aproape 400 de mii de consumatori au fost consultați, privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.