Circa 8 mii consumatori, deserviți în aprilie la ghișeele S. A. „Apă-Canal Chișinău”

176

Aproape 8 mii de consumatori au fost desreviți în luna aprilie curent, la ghișeele întreprinderii, care s-au adresat fie pentru soluționarea operativă a diverselor situații, ori pentru achitarea serviciilor prestate.

Astfel, pe parcursul lunii trecute, specialiştii din cadrul Secţiei informare şi achitări ai întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 1806 consumatori, servicii de informare – pentru 2135 consumatori. Totodată, circa 3966 persoane au efectuat achitări în casierie fiind înregistrate în total 531 de cereri și scrisori.

Reamintim că, toți consumatorii se pot adresa specialiștilor din biroul 101, str. Albișoara, 38 pentru a obține răspunsuri la orice întrebare ce ține de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare. Aici pot obține informații despre condițiile tehnice și pot coordona proiectele de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, pot perfecta contracte de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate și pot achita pentru serviciile prestate.

De la lansarea Sectorului informare şi achitări, aproape 400 de mii de consumatori au fost consultați, privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.