La muncă şi de sărbători. Echipele de intervenţie al S. A. “Apă-Canal Chişinău” vor lucra non-stop la Paștele Blajinilor

163

Administraţia S.A. “Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor că, în perioada sărbătorii Paştelui Blajinilor 14-16 aprilie, Dispeceratul Central, echipele de intervenţie, dar şi alţi reprezentanţi ai societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acţiona cu promptitudine,  numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut. Astfel, şi în zilele de sărbătoare vor lucrea câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 2 echipe pentru reţelele de canalizare. Echipele de intervenţie vor acţiona rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

Precizăm că, în perioada sărbătorii de Paşte, 7-9 aprilie curent, au fost reparate 64 de avarii înregistrate la reţelele de apeduct şi 34 la cele de canalizare.