Tribut adus veteranilor muncii din cadrul S.A.„Apă-Canal Chişinău”

0
311

A devenit deja o frumoasă tradiţie, care-şi are începutul încă din anul 1987, ca la fiecare sfârşit de an, să fie omagiaţi veteranii întreprinerii, cei, care pe parcursul a 20, 25, 30, 35 şi 40 de ani de-a rândul, muncesc cu multă dăruire şi înalt profesionalism în cadrul S.A. „Apă-Canal Chişinău”, pentru a aduce confort în casele chişinăuienilor.

Cu regret, din cauza pandemiei declanşate la nivel global, anul acesta nu a fost posibil ca sărbătoarea veteranilor să fie consemnată aşa, ca de obicei, în luna decembrie, lună, în care întreprinderea a marcat şi impresionanta aniversare de 128 de ani de la darea în exploatare a primului apeduct din oraşul Chişinău.

Dar, oricum, nici izolarea şi nici distanţarea socială nu au fost în stare să împiedice celebrarea aceastei ocazii speciale de a omagia veteranii întreprinderii, pentru a le remarca aportul adus, realizările prodigioase ale acestora, dar şi pentru a transmite mesaje de mulţumire şi respect faţă de aceşti piloni ai întreprinderii.

Aşadar, chiar dacă cei 95 deveterani ai anului 2020 nu s-au adunat într-o şedinţă solemnă, aşa cum se obişnuia în alţi ani, membrii Comitetului de conducere şi ai Comitetului sindical au organizat sărbătoarea veteranilor într-un mod inedit, deplasându-se la sectoarele întreprinderii, pentru a aduce un tribut veteranilor muncii din cadrul întreprinderii.

În cadrul acestor întâlniri solemne, veteranii au fost felicitaţi de către dl Anatolie Lichii, director general interimar, care a ţinut să mulţumească  tuturor veteranilor pentru aportul şi contribuţia aduse de-a lungul anilor, la dezvoltarea întreprinderii, contribuind semnificativ la buna desfăşurare a activităţii ei, menţionând:

„Suntem onoraţi  să aducem un tribut aparte şi să exprimăm sincera noastră preţuire şi profunda admiraţie pentru înalta ţinută profesională şi morală, demonstrată la locul de muncă a Veteranilor muncii din cadrul S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”, munca şi dăruirea de sine a cărora merită respectul şi gratitudinea locuitorilor urbei, dar şi a angajaţilor întreprinderii.

Am apreciat întotdeauna mândria cu care este purtat titlul de veteran al muncii. Suntem bucuroşi să-i salutăm și să le spunem, că S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” îi prețuiește la justa valoare. Anii în care aţi devenit veterani, sunt ani în care fiecare dintre D-voastră aţi muncit pentru dezvoltarea şi prosperitatea  întreprinderii.  Anume din aceste motive, Vă mulţumim pentru  munca depusă în condiţii extrem de dificile, în scopul  valorificării potenţialului existent.

Noi, cei care activăm în prezent la întreprindere, ne bucurăm de succese  datorită faptului, că am avut de la cine să învăţăm şi să preluăm ce-i mai bun: experienţă, spirit de echipă şi, desigur, realizări frumoase.  Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut,  pentru munca depusă şi contribuția fiecăruia adusă pe altarul ACC.

Ţinând cont de faptul, că suntem în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă, Vă doresc Sărbători binecuvântate şi La Mulţi Ani cu multă sănătate, realizări frumoase pe plan profesional şi personal, să aveţi satisfacţia lucrului împlinit, bucurii, multă linişte şi pace alături de marea noastră  familie – S.A. „Apă-Canal Chişinău”.

Şi dl Andrei Cebotari, preşedintele Comitetului sindical al S.A. „Apă-Canal Chişinău”, a rostit un mesaj de felicitare în faţa veteranilor întreprinderii, transmiţânu-le toată gratitudinea şi recunoştinţa colectivului întreprinderii:

„Conform unei frumoase tradiţii, stabilite deja de 34 de ani, Comitetul sindical, de comun acord cu Conducerea întreprinderii, desfăşoară omagiertea veteranilor S.A. „Apă-Canal Chişinău”, care şi-au consacrat sănătatea, capacităţile, întreg talentul şi profesionalismul unui scop nobil de  asigurare a consumatorilor cu servicii de alimentare cu apă potabilă, evacuare a apelor uzate, prestând servicii de înaltă calitate.

Această sărbătoare este  un bun prilej să ne amintim de succesele obţinute pe parcursul anilor, deoarece experienţa şi profesionalismul înalt, după cum ştim cu toţii, nu se obţin peste noapte, ci se acumulează de-a lungul anilor.

D-voastră aţi suportat cu brio toate dificultăţile, necazurile, greutăţile, aţi contribuit la dezvoltarea şi consolidarea  întreprinderii, aţi condus estafeta pe parcursul anilor, fiecare aducându-şi contribuţia sa, muncind neîntrerupt la o întreprindere o viaţă întreagă de 20, 25, 30, 35, 40 ani…

Şi chiar dacă astăzi suntem toţi apăsaţi de diverse probleme, legate de pandemia de coronavirus, ne aflăm în condiţii fără prcedent de izolare şi distanţare socială, Vă îndemn să privim cu încredere spre noul an, care marchează un nou început şi în care ne punem mari speranţe, că lucrurile vor reveni la normalitate…       

La acest ceas aniversar, Vă felicit pentru realizările D-voastră şi  îmi exprim înalta mea admiraţie pentru ceea ce sunteţi! Şi deoarece ne aflăm în pragul Sfintelor Sărbători de iarnă, Vă urez sărbători luminate, dorindu-vă sănătate, bunăstare, pace şi linişte în casele şi sufletele Dvoastră, un Crăciun binecuvântat şi La mulţi ani!”