ACC dezminte imaginile video cu canalizarea blocată de la Durlești!

0
229

Ca urmare a filmulețului video, apărut în mass-media, referitor la o rețeaua de canalizare blocată de pe strada Al. Mateevici, or. Durlești, S.A. ,,Apa-Canal Chișinău” vine cu unele precizări.

Ținând cont de faptul că există pandemia de COVID-19, specialiștii furnizorului de apă au intervenit prompt pentru a remedia situația, deși rețeaua de canalizare de pe adresa respectivă nu este în gestiunea S.A.  ,,Apa-Canal Chișinău”. Lucrările de deblocare  a rețelei de canalizare s-au efectuat în timp record, astfel încât să nu fie poluat mediul înconjurător.

Prin urmare, acest video este incomplet, iar instituțiile mass-media urmează să completeze știrea cu informațiile prezentate de specialiștii furnizorului de apă. În caz contrar, putem califica imaginile video drept tendențioase și cu o tentă denigratoarea asupra imaginii furnizorului de apă, care are drept scop dezinformarea intenționată a opiniei publice.

Ținem să vă asigurăm, că specialiștii ACC nonstop intervin la remedierea rețelelor de apă și de canalizare,  iar în cazul în care consumatorii semnalează nereguli sunt îndemnați să apeleze la Departamentul dispecerat la numărul de telefon 256-666.