Activează acum factura în format electronic pe site-ul www.acc.md!

0
401

Descoperiți un mod simplu de a vă bucura de beneficiile pe care vi le punem la dispoziție. Prin activarea serviciului de primire a facturii în format electronic, veți economisi timp, spațiu și, nu în ultimul rând, veți avea o alternativă comodă pentru achitarea serviciilor prestate de către furnizorul de apă prin intermediul web-banking. Tot ce trebuie să faceți este să completați formularul accesând linkul indicat https://acc.md/factura-email/. Ulterior, veți fi abonat la acest serviciu.

Factura electronică este o facilitate pusă la dispoziţia clienţilor furnizorului de apă pentru ca fiecare să beneficieze cu rapiditate și în condiții de maximă siguranță de informațiile aferente serviciilor de apă şi de canalizare prestate. În urma activării opţiunii ,,factură electronică”, veți primi atât factura tipărită pe suport hârtie, cât și în format electronic. Factura electronică are același conținut ca și factura în format de hârtie și este disponibilă gratuit.

Pentru a primi factura în format electronic este necesar să accesați site-ul www.acc.md și să vă abonați. Este important să selectați contractul pentru care doriți să primiți factura electronică, să indicaţi numărul contractului, pentru care doriți să recepționați factura. Este obligatoriu să indicați adresa completă a locului de consum. După completarea formularului doritorii vor primi un mesaj de confirmare în acest sens.

De menționat, că administrația furnizorului de apă în permamnență aplică noi modalități și proiecte menite să faciliteze necesitățile și cerințele consumatorilor.