Administrația S.A. ,, Apă-Canal Chișinău” nu participă la dezbateri cu tentă politică!

0
537

Administrația furnizorului de apă nu va participa la audierile publice privind situația din oraș, lansate de către fracțiunea liberală din cadrul Consiliului municipal Chișinău. Potrivit, consiliului de directori ai S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”, aceste dezbateri au tentă politică și fac parte din campania electorală a Partidului Liberal pentru alegerile locale din Chișinău.

Amintim că marți, 10 septembrie, începând cu ora 15.00, la primăria Chișinău, în sala de ședințe a Consiliului Municipal,  fracțiunea Partidului Liberal (PL) din Consiliul municipal Chișinău (CMC) va organiza audieri publice privind situația din oraș și măsurile care se impun  la stația de epurare S.A. ,, Apă-Canal Chișinău”.

Subliniem că, administrația furnizorului de apă este deschisă către colaborare, astfel atât persoane terțe, dar și reprezentanți ai organelor de stat competente pot vizita si inspecta Stația de Epurare, dar și de a efectua măsuri a emisiilor poluanților în aerul atmosferic pe teritoriul Stației de Epurare, inclusiv și în zonele unde persistă miros neplăcut din mun. Chișinău.