Angajaţii ACC premiaţi pentru implicare şi promtidudine!

0
1411

Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a organizat o ceremonie de premiere pentru mai mulți reprezentanți ai instituțiilor care au fost responsabile pentru gestionarea situației în urma ninsorilor de la sfîrșitul lunii aprilie curent. Astfel, angajații Serviciului PC SE, ai Departamentului Trupelor de Carabinieri, Inspectoratului General de Poliție, Inspectoratului Național de Patrulare, Ministerului Apărării, dar și autorităților publice locale din municipiul Chișinău, dar și din raioanele afectate de ninsori în luna aprilie, au primit diplome, medalii, insigne și alte onoruri. Pentru implicare şi promtidune, au fost premiaţi şi angajaţii S.A. “Apă-Canal Chişinău”, care au participat timp de câteva săptămâni la lichidarea consecinţelor ninsorii din aprilie 2017. Do this web site to successfully pass the time.
Mai mult, au fost apreciați cu diplome de onoare și reprezentanți ai posturilor de televiziune și radio, prin intermediul cărora au fost mediatizate acțiunile de lichidare a consecințelor situației create.
Amintim că, după ninsorile abundente din aprilie 2017, angajaţii ACC au fost implicați în gestionarea, monitorizarea și lichidarea consecințelor situației create. Rezultatele au fost vizibile datorită conlucrării și comunicării între instituţiile responsabile de gestionarea unei situații de criză, acțiuni de importanță majoră pentru cetățenii aflați în pericol.