Angajaţii ACC premiaţi pentru profesionalism!

0
202

Municipalitatea a organizat o ceremonie de premiere pentru mai mulți angajați ai S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” cu ocazia sărbătorii profesionale Ziua lucrătorului din gospodăria de locuințe și deservire comunală. Astfel, în semn  de înaltă apreciere pentru profesionalismul depus la  locul de muncă, dar și a contribuției și efortului de-a lungul anilor pentru a aduce locuitorilor mun. Chișinău cel mai de preț și vital produs – apa, 35 de angajați ai întreprinderii au primit diplome de merit și premii bănești.  Diplomele au fost oferite din numele primarului general al mun. Chișinău, Ion Ceban. Acestea au fost înmânate de către Tudor Gîrbu, președintele Consiliului Adiminstrare al ACC.

Diplomele au fost oferite pentru activitatea prodigioasă, ireproşabilă şi îndelungată în cadrul furnizorului de apă, pentru participarea activă la elaborarea şi realizarea cu succes a proiectelor implementate, pentru activitatea creativă, contribuţie la optimizarea şi eficientizarea serviciului de aprovizionare cu apă și canalizare.

În semn de înaltă apreciere, directorul general interimar al S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”, Anatolie Lichii, le-a mulțumit colegilor pentru dedicație, implicare activă și profesionalism, dorindu-le mult succes și performanță în continuare. ,,Felicităm colegii menționați pentru performanțele atinse și pentru recunoașterea primită, dorindu-le perseverență și dedicație în continuare. Totodată, felicităm întreg colectivul S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”, precum și colegii din cadrul întreprinderilor municipale, cu ocazia zilei profesionale, dorindu-le realizări și satisfacție, iar rolul primordial pe care îl au la edificarea și perpetuarea municipalității să le fie recunoscut și apreciat de către locuitorii Capitalei”.

Amintim că Ziua profesională a lucrătorilor din gospodăria comunală se sărbătorește anual în ultima duminică a lunii aprilie.