Angajații S.A. ,, Apă-Canal Chișinău” (ACC) au participat la salubrizarea unei străzi din sectorul Râșcani!

0
79

Ca și în alți ani, angajații S.A. ,, Apă-Canal Chișinău” (ACC) au participat la campania de salubrizare de primăvară a or. Chișinău care se dsefășoară în parcuri, zone verzi și alte teritorii din sectoarele capitalei. Astfel, sâmbătă, 24 aprilie, dis-de dimineață, zeci de angajați ai S.A. „Apă-Canal Chișinău”, și-au lăsat cravata și costumul la patru ace și au adoptat un stil sport pentru a participa activa la ,, Marea curățenie” . Înarmaţi cu ustensilele necesare şi saci de polietilenă, au strâns și evacuat timp de câteva ore, gunoi de pe strada Doina din sectorul Râșcani. La ordinea zilei a fost lucru în echipă și buna dispoziție, iar rezultatul a fost pe măsură. De menționat că cei prezenți la salubrizare erau dotați cu mănuși și măști de protecție și au respectat normele de prevenire a viruslui C0VID-19.

Astfel, colaboratorii întreprinderii au adunat o bună parte din gunoiul existent în această zonă, l-au stocat în saci de polietilenă, separat pentru articolele din plastic, sticlă, hârtie, care ulterior a fost evacuat.

După încheierea lucrărilor, strada a devenit mai curată și mai îngrijită. Administrația furnizorului de apă speră că prin asemenea acțiuni, oamenii vor conștientiza, cât de important este menținerea zonelor verzi în stare curată.

De menționat că salubrizarea teritoriilor adiacente întreprinderii, dar și cele lasate de izbeliște vor continua .