Atenție! ACC vine cu precizari vizavi de gura de canalizare de pe str. Ion Luca Caragiale!

0
140

Ca urmare a reportajului video apărut în mass-media despre un bărbat care a căzut într-o gaură de canalizare de pe strada Ion Luca Caragiale din sectorul Buiucani, S.A. ,,Apa-Canal Chișinău” vine cu unele precizări.

Specialiștii furnizorului de apă au mers la fața locului pe parcursul zilei de 3 martie pentru a evalua situația. Ca urmare a inspecției, s-a depistat că căminele de vizitare din gestiunea furnizorului de apă sunt acoperite și nu prezintă vre-un pericol pentru trecători. Pentru a nu crea incidente pe viitor, specialiștii noștri au expediat telefonogramă către alte instituții care de asemenea au în gestiune guri de canalizare, pentru a interveni la fața locului și pentru a remedia problema.

Ținem să vă asigurăm, că specialiștii ACC nonstop intervin la remedierea rețelelor de apă și de canalizare, sau pentru a poza capace de canalizare unde sunt lipsă, iar în cazul în care consumatorii semnalează nereguli sunt îndemnați să apeleze la Departamentul dispecerat la numărul de telefon 00-256-666.