Atenţie, întreruperi în furnizarea apei potabile!

0
1982

În legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania “Gas Natural Fenosa”, miercuri, 15 februarie, în intervalul 09:00–17:00, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din şos. Hânceşti, 60, inclusiv cu fracţii.
Totodată, anunţăm, că în legătură cu executarea lucrărilor de branşare a apeductului nou-construit din str. Nadejda Russo, 17, cu D- 110 mm, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 17 februarie, în intervalul 09:00–16:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi:
· Nadejda Russo;
· Spartacus;
· Pietrăriei;
· Kiev, 1-5;
· str-la Aerodromului 2.
Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Serviciul dispeceratul central la nr de tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here