Atenție! Joi sistări de apă pe câteva străzi din sectorul Botanica!

0
79

Joi, pe data de 29 aprilie, în intervalul de timp 09:00-24:00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a unui tronson de ţeavă, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe următoarele străzi :

  • str. Independenţei 1, 5A
  • str. H Botev 6, 8

Iar în intervalul de timp 14:00–18:00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania ,,Premier Energy Distribution”, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă din următoarele străzi:

  • str. Grenoble 128/1, 128/2, 128/3, 128/4

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.A. „Apă-Canal Chişinău” recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze eventuale rezerve de apă. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022 256-666 sau consulta site-ul întrepriderii www.acc.md https://acc.md/sistari-programate/.