Atenție! Miercuri, 5 mai, sistări de apă pe câteva străzi din Chișinău!

0
166

În legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile miercuri, pe data de 05 mai, în intervalul de timp 09:00-23:00.Va fi posibilă deconectarea apei potabile de pe următoarele străzi:

  • str. Mesager 1-3-5-7-9-11 inclusiv cu fracţii

De asemenea, miercuri, pe data de 05 mai, în intervalul de timp 09:00-17:00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate, S.A. „Apă-Canal Chişinău”, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi:

  • str. Tăbăcăria Veche, str. Paşcani, str. Bazinului

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.A. „Apă-Canal Chişinău” recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze eventuale rezerve de apă. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022 256-666 sau consulta site-ul întrepriderii www.acc.md https://acc.md/sistari-programate/.