Atenție! Pe trei străzi din capitală se desfășoară lucrări de reabilitare a rețelelor de canalizare

0
1644

S.A. ,, Apă-Canal Chişinău” anunță demararea lucrărilor de reabilitate a rețelelor de canalizare din strada Mitropolit Gavriil Banulescu-Bodoni, strada Nicolae Testemiţianu dar și prelungirea termenului de executare a lucrărilor de pozare a colectorului menajer-fecaloid pe str. Podul Înalt, orașul Chișinău.
În acest sens, începând cu data de 1 august 2019 se va interveni pe str. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, pe porțiunea cuprinsă între str. A. Şciusev şi str. A. Mateevici.
Conform proiectului de execuție, urmează a fi pozate în jur de 681 metri liniari de colector tip PP SN 8 cu diametrul cuprins între 160-315 mm.
Lucrările se vor desfăşura în perioada 1-24 august și vor fi executate de către a S.R.L. ,, Comalion LCA”. Acest contract este parte a Programului de dezvoltare a serviciilor de alimentare cu apă din mun. Chişinău, finanţat de către BERD, BEI, NIF.
De asemenea, din 22 iulie este transmisă spre executare și secţiunea situată pe str. Nicolae Testemiţianu, pe tronsonul cuprins între str. I. Inculeţ şi str. Arborilor.
Lucrările se vor executa cu închiderea totală a străzii, pe tronsonul indicat mai sus. Vor fi pozate cca. 326 metri liniari de colector de tip PP SN 8 cu Diametrul cuprins între 110-400 mm. Lucrările se vor desfășura în perioada 22.07.2019 – 24.08.2019.
Totodată, menționăm că se introduc modificări în dispoziţia Nr. 365-d privind efectuarea lucrărilor de pozare a colectorului menajer-fecaliod din str. Podul Înalt, porţiunea situată între str. Otovasca şi str. Bulboaca. Astfel, se prelungeşte termenul de finalizare a lucrărilor pînă pe data de 07.08.2019.
Lucrările de amenajare a suprafeţelor deteriorate se vor efectua conform condiţiilor contractuale şi în termenii stabiliţi. Ne cerem scuze pentru incomodităţile create în perioada de execuţie a lucrărilor.