Atenție, șoferi! O parte din str. Drumul Schinoasei în perimetrul stradelei Molocanilor, 2 şi str. Sitarului se închide pentru două luni!

0
309

Începând cu 3 septembrie, timp de două luni, va fi sistată circulația rutieră pe strada Drumul Schinoasei în perimetrul stradelei Molocanilor, 2 şi str. Sitarului, în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor a rețelelor de apeduct.  Aceste lucrări fac parte din obiectivul ,,Renovarea rețelei publice de distribuție a apei pe drumul Schinoasei (secţiunea 19), nr.19.2-19-AE OLC, PG” din cadrul Programului de Dezvoltarea a Serviciilor de Alimentare cu Apă din mun. Chişinău.  

Sistările de trafic vor fi organizate începând cu data 03.09.2019 până la data de 12.11.2019.  Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier în perioada de referință, sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Specialiștii furnizorului de apă își cer scuze scuze pentru disconfortul creat și dau asigurări, că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lor în cel mai scurt timp.