Atenție! Vineri sistări de apă pe câteva străzi din sectoarele Rîșcani și Buiucani!

0
255

În legătură cu executarea lucrărilor planificate la SH, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, pe data de 09 aprilie 2021, în intervalul de timp 09:00-15:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi :

  • str. Studenţilor 2
  • str. Florilor 32-34 inclusiv cu fracţii

Tot, vineri în legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile în intervalul de timp 09:00-21:00 pe următoarele străzi:

  • str. D.I. Teodorovici 11 inclusiv cu fracţii
  • str. I Pelivan 15 inclusiv cu fracţii
  • str. I Creangă 78 inclusiv cu fracţii
  • str. Alba Iulia 2-14 inclusiv cu fracţii

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.A. „Apă-Canal Chişinău” recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze eventuale rezerve de apă. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022 256-666 sau consulta sitr-ul întrepriderii https://acc.md/sistari-programate/