Atenție! Vineri sistări de apă pe mai multe străzi din Chișinău!

0
201

 Consumatorii de pe mai multe străzi din capitală vor rămâne vineri, 29 ianuarie fără apă la robinet. Sistare are loc  în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a apeducului. Astfel,  în intervalul de timp 09:00-17:00, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele străzi:str. Hristo Botev 4-6 inclusiv cu fracţii, str. Malina Mare 49/1.  

De la orele 09.00- 17.00, fără, apă vor fi și consumatorii din următoarele străzi: Prepeliței, Cobzarilor, st-lele Cobzarulor, st-la Izvoarelor, Sitarului. Stările au loc în legătură cu executarea lucrărilor planificate, branșarea apeductului nou- construit din str. Prepeliței, 1C.  

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.