Avarie pe apeductul cu D-400 mm din centrul capitalei

0
419

       S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” aduce la cunoștința consumatorilor, că în scopul lichidării scurgerii ascunse, depistată la intersecția străzilor Alexandr Pușkin – Alexandru cel Bun (Pușkin, 35), pe apeductul din fontă cu D-400 mm, semnalată la data de 13.04.2020, personalul furnizorului de apă a fost mobilizat în vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de lichidare a avariei.


       Astfel, pentru a evita orice deranjament și disconfort al locatarilor din zona afectată, lucrările de lichidare a scurgerii au fost executate în aceeași noapte, fiind finalizate în jurul orei 2.00, pe data de 14.04.2020.


       Reiterăm, că S.A. ,,Apă-Canal Chișinău” a luat toate măsurile pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă în condiții de maximă siguranță în toată aria de operare din mun. Chișinău și va interveni în regim de urgență pentru remedierea eventualelor disfuncționalități/avarii, astfel încat impactul asupra populației să fie redus la minim.


       Echipele de intervenție, personalul din stațiile de tratare sau de epurare a apei sunt de asemenea la datorie, alături de celelalte categorii de personal, pentru a asigura continuitatea și funcționalitatea sistemului de alimentare cu apă.