Baza de odihnă “Râuleţ” aşteaptă cu drag vizitatorii. Zonă de agreement la care revin cu drag atât maturii, cât şi copii.

0
2253

Sezonul cald când toată lumea alege să petreacă timpul liber în sânul naturii este în toi. Baza de odihnă “Râuleţ” din dotarea S.A. “Apă-Canal Chişinău” (ACC) este una din locaţiile unde fiecare poate să scape  de zgomotul orașului, şi poate merge pentru a face un picnic, un frigărui, pentru a savura liniștea naturii și a face jocuri în aer liber. De curând, baza de odinhnă şi-a reluat activitatea la maximum. Prin urmare, zilnic angajaţii ACC, dar şi vizitatorii străini pot beneficia din plin de distracţii şi odihnă. Baza  este situată la 500 m pâna la plaja, pe teritoriul unui parc pitoresc Nistrean şi propune toate condiţiile pentru petrecerea timpului liber alături de familie sau prieteni.

Pentru cei care duc dorul unui stil mai rustic, sunt puse la dispoziţie 7 căsuţe de lemn.  Pentru cei împătimiţi de condiţii mai luxoase se oferă una din cele 8 odăi disponibile într-un bloc de piatră. Zilnic, în total sunt puse la dispoziţie 51 de locuri. O data ajunşi la baza “Râuleţ” vă transformaţi într-o altă lume. Chiar de la intrarea pe teritoriul instituţiei veţi fi surprinşi plăcut de mirosul de aer proaspăt şi de aroma florilor. Fiecare vizitator va alege modul în care vrea să se odihnească. Astfel, cei mai activi pot juca volei în aer liber, iar ceilalţi se pot recrea la bazinul răcoros. Toţi cei veniţi la odihnă, fie în căsuţe de lemn, fie în blocul de piatră au la dispoziţe amenajate mese şi foişoare, pentru a putea lua masa în aer liber, sau pentru a se delecta cu frigărui. De asemenea, există şi o bucătărie mare unde vizitatorii pot găti tot ce îşi doresc. Pe teritoriul bazei este autoparcare (gratis) păzită. Cel mai important că doar la baza “Râuleţ” veţi găsi cele mai accesibile preţuri pentru cazare. Astfel, angajaţii ACC, vor achita pentru o noapte de odihnă în căsuţele de lemn câte 51 lei per persoană, iar în blocul de piatră – 67 lei. Vizitatorii străini vor achita 147 lei, per persoană.  Doritorii de a se odihni la baza “Râuleţ”, pot suna la numerele de telefon: 022-41 62 07 sau 068677726.