Campania “Scrie un mesaj Moșului Crăciun și vei fi premiat” s-a încheiat

0
1521

Administrația SA “Apă- Canal Chișinău”, i-a premiat pe cei mai isteți angajatori ai întreprinderii, care i-au scris Moșului mesaje haioase. Din zecile de scrisori juriul a selectat 20 de mesaje.

De menționat faptul că majoritatea participanților nu și-au droit lucruri materiale ci mai mult spirituale.

„Dă-le celor mai triști ca noi belșug și pâine în casă, bunăstare și viață liniștită, cei săraci să simtă și ei mirosul plăcut și cald al bucatelor tradiționale. Fie ca în această perioadă fiecare moldovean cât de departe n-ar fi să revină acasă.”

„Cel mai frumos cadou pentru mine ar fi să aduci o mică bucurie cuiva, oricui crezi tu, unui om care nu a primit nimic niciodată de la nimeni”.

Unii participaniți l-au rugat pe Moșu să le aducă utilaj modern pentru a-și face munca și mai bine.

“Moș Crăciun îți mulțumim că exiști și ești bun. În fiecare an noi te așteptăm cu drag și am dori o balanță electronica”.

“Pentru bacteriologi, ne-am dori un sistem de filtrare Sartorius, pentru ingineri chimiști – un spectrofometru, cel existent des se defectează”.

Pentru a readuce farmecul copilăriei, darurile oferite de furnizorul de apă, au fost înmânate de bunul Moș Crăciun.

Moșul, nu a uitat să citească și mesajele scrise de copiii angajaților care au primit în dar jucării de plus, trotinete, mașinuțe, etc.

Ce ține de utilajul performant, directorul general Veronica Herța, a promis că va ține cont de solicitările angajaților.

Reamintim că la începutul lunii decembrie, odată cu inaugurarea iluminatului festiv de sărbătoari, a fost lansată și Campania “Scrie un mesaj Moșului Crăciun și vei fi premiat”. În holul instituției a fost amenajată o boxă în care angajații au lăsat scrisori pentru Moșul cel bun.