Cete de colindători în ospeție la S.A. „Apă-Canal Chişinău”

0
864

       Vineri, 27 decembrie 2019, Sala de şedinţe a S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” s-a umplut  de glasurile zglobii a unei cete de colindători.

       Chiar de la bun început, după ce au cerut permisiunea de a colinda, copiii au anunţat, că ei ,,n-au venit cu niciun rău, ci l-au adus pe Dumnezeu”!

       Însoţiti de strigături, pocnete de bici şi sunete de clopoţei, mugete de buhai, micii artişti, îmbrăcaţi în costume naționale au prezentat, cum au ştiut ei mai bine, un adevărat spectacol etno-folcloric.

       Astfel,  pornind de la tradiţionalele Colinde, Steaua, urături cu Pluguşorul, Capra, Sorcova şi terminând cu tradiţionala Semănătură, copiii au fost o adevărată predelecţie pentru administrația și lucrătorii ACC, felicitându-i cu ocazia sfintelor Sărbători de iarnă şi cu Anul Nou.

       În final, micii artişti au fost scăldaţi în aplauze de cei prezenţi în sală. Drept răsplată pentru acest spectacol de zile mari, administrația a pregătit pentru ceata de colindători colaci şi un coş cu fructe şi dulciuri, care au fost înmânate de către dl Anatolie Lichii, director general interimar al ACC.