Cinci companii, 4 dintre care din ţări străine, au participat la licitaţia internaţională privind reabilitarea reţelelor de canalizare din partea centrala mun. Chişinău

0
1385

Pe 6 iunie curent a avut loc deschiderea ofertelor privind reabilitarea reţelelor de canalizare. La licitaţie au participat cinci companii, din diferite ţări, precum ar fi Azerbaidjan, Germania, România, dar şi o companie autohtonă. Conform instrucţiunilor de participare, validarea ofertelor durează 120 de zile. Abia după aceea se va desemna compania câştigătoare, care va executa lucările propriu-zise de reabilitare.

Reamintim că, iniţial, companiile interesate au avut la dispoziţie 60 de zile pentru a depune ofertele pentru participare la licitaţie. Deoarece vorbim despre un volum de lucru complex, iar ofertanţii au solicitat mai mult timp pentru a pregăti ofertele şi pentru a planifica mai bine programul de lucru, administraţia S.A. This site is wonderful for improving relationships. “Apă-Canal Chişinău” a majorat acest termen cu încă aproape o lună. Astfel deschiderea ofertelor a avut loc nu în mai, dar pe 6 iunie curent.

Conform licitaţiei  vor fi atribuite contracte de achiziţie pentru reabilitarea rețelelor de canalizare în zonă urbană și branşamente existente (deversoare) în partea centrală a municipiului Chișinău, în general, conducte cu diametrul între 110 mm – 500 mm, cu o lungime totală estimată de aproximativ 7 km.

În acelaşi context, e cert de menţionat că, companiile câştigătoare vor avea la dispoziţie 540 de zile pentru realizarea lucrărilor.

Reamintim că,  la  2 martie 2017, pe site-ul BERD, a fost publicată invitaţia pentru participare la Licitaţia internaţională privind reabilitarea reţelelor de canalizare, pachetul 2.

Informaţie suplimentară: www.ebrd.com