Circa 10000 de consumatori-deserviţi, în octombrie, de către specialiştii Centrul comercial și asistență clienți!

0
257

S.A. „Apă-Canal Chişinău” informează că, pe parcursul lunii octombrie curent, în scopul soluţionării operative a diverselor situaţii, dar şi pentru achitarea serviciilor prestate s-au adresat circa 9907  consumatori, cu circa 1000 consumatori mai puțin decât în luna septembrie.

Astfel, specialiştii din cadrul Centrului comercial și asistență clienți a întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 1777  consumatori, cu 700 mai mult decât în luna septembrie,  servicii de informare – pentru 3241, față de   3116 consumatori. Totodată, 4889   persoane au efectuat achitări în casierie, comparativ cu  5229, de asemenea au fost înregistrate 680   de scrisori, comparativ cu 536 și 136  cereri pentru deschiderea conturilor personale, comparativ cu 76 înregistrate luna trecută.

Reamintim că, începând din februarie curent, consumatorii se pot adresa specialiştilor sus-menţionaţi la centrul Comercial și asistență clienți (biroul 101, str. Albişoara, 38). De menționat, că o dată cu deschiderea Centrului comercial și asistență clienți, numărul consumatorilor deserviți a crescut considerabil. De asemenea, potrivit informației acumulate lunar a crescut și numărul persoanelor care își doresc conturi personale, dar și numărul celor care își doresc conectarea la serviciile de apă și de canalizare.

În cadrul Centrului, oamenii pot  obţine răspunsuri la orice întrebare ce ţine de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare, începând cu solicitarea elaborării condiţiilor tehnice pentru alimentare cu apă şi de canalizare, coordonarea proiectelor de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, perfectarea contractelor de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate, până la achitarea facturilor pentru serviciile prestate.

Până în prezent, pe parcursul a unsprezece ani de la crearea Sectorului informare şi achitări, circa 500 de mii de consumatori au primit consultaţii privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.