Circa 6300 de consumatori-deserviţi, în noiembrie, de către specialiştii Sectorului informare şi achitări

0
967

S.A.„Apă-Canal Chişinău” informează că, pe parcursul lunii noiembrie curent,  în scopul soluţionării operative a diverselor situaţii, dar şi pentru achitarea serviciilor prestate s-au adresat circa 6300 de consumatori.

Astfel, specialiştii din cadrul Secţiei informare şi achitări a întreprinderii au oferit servicii contabile pentru 969 consumatori, servicii de informare – pentru 2032 consumatori. Totodată, 3258 persoane au efectuat achitări în casierie şi 209 de cereri au fost înregistrate.

Reamintim că, consumatorii se pot adresa specialiştilor sus-menţionaţi (biroul 101, str. Albişoara, 38) pentru a obţine răspunsuri la orice întrebare ce ţine de domeniul alimentării cu apă şi de canalizare, începând cu solicitarea elaborării condiţiilor tehnice pentru alimentare cu apă şi de canalizare, coordonarea proiectelor de construire a sistemelor de alimentare cu apă şi de canalizare, perfectarea contractelor de livrare a apei potabile şi evacuare a apelor uzate, până la achitarea facturilor pentru serviciile prestate.

Până în prezent, pe parcursul a zece ani de la crearea Sectorului informare şi achitări, peste 300 de mii de consumatori au primit consultaţii privind serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare.