Cismele cu apa potabila la Chisinau!

0
2166

Miercuri, 9 august curent, au fost anuntate primele rezultate ale Proiectului municipal de dotare a locurilor publice cu cismele, realizat sub egida S.A. ,,Apa-Canal Chisinau”. Astfel, au fost date in exploatare 4 cismele din cele 13 in zona centrala a orasului si anume, in Scuarul Catedralei, Scuarul Europei si alte locatii…dar nu in ultimul rind aici la Valea Morilor. La alegerea stilului cismelelor a servit drept reper felinarele de pe strada pietonala si de la Parcul Valea Morilor.

Avem 3 mesaje pe care dorim sa le transmitem prin instalarea acestor cismele:

  1. Ne dorim sa fim mai aproape de consumatori. Dupa cum spunea George Topirceanu “Numai cind esti insetat, fiecare picatura de apa face mai mult decit un diamant”.
  2. Apa livrata de furnizorul de apa este de calitate.
  3. Consumind apa din reteua publica faceti o economie atit pentru bugetul familiei, dar contribuiti si la mentinerea unui mediu ambiant mai curat. Deorece cunoastem ca acel ambalaj de plastic in care se comercializeaza apa de descompune in 500 de ani.

Primii care au gustat apa au fost copii ca simbol al inocentei si puritarii precum  este si apa livrata de furnizorul de apa.