Condiţii decente de muncă pentru angajaţii de la Stația de Epurare, Chișinău!

0
155

Colaboratori fericiți, companie de succes. După cum se ştie, mediul de lucru este foarte important pentru angajați. Căci spațiul de lucru contează foarte mult când vine vorba de bunăstarea angajaților, fiind un factor care influențează nivelul de productivitate. Din acest motiv, o investiție în spațiul de lucru este întotdeauna o realizare bună. Mai mult, condițiile de lucru joacă un rol important pentru rezultatele angajaților, pentru sanatatea lor, precum și pentru satisfacția acestora. Prin urmare, admnistrația furnizorului de apă în permanență desfășoară lucrări de reparații și amenjare a spațiilor și birourilor unde activează angajații. Anul acesta,  condiţiile de muncă s-au schimbat radical pentru mai mulți angajaţi ai S.A. ,,Apă-Canal Chișinău”. Și așa cum angajații de la Stația de epurare lucrează pe ture,  a fost mai mult decât necesar crearea condițiile optime de lucru, și nu în ultimul rând  confortul lor.

        Astfel, la Stația de Epurare, Chișinău  au fost renovate vestiarele, sălile de duș, birourile, dar și grupurile sanitare. S-au tencuit pereţii încăperilor în care aceştia îşi au locurile de muncă, s-a procurat mobilier nou. Toate lucrările executate în ansamblu, au creat senzaţia, că angajaţii au trecut cu serviciul într-un sediu nou.  Lucrările capitale de reparații s-au efectuat concomitent cu lucrările de reconstrucție a Stației de epurare, conform proiectului BERD și BEI.

        Potrivit angajaților de la SE, spațiile modernezate și reparate  sunt cu adevărat frumoase și stimulează productivitatea muncii.

        Amintim că, chiar la începutul anului, graţie echipei manageriale a întreprinderii, încăperile Laboratorului ape uzate au fost supuse unei reparații capitale. Astfel, în rezultatul efectuării lucrărilor de renovare a încăperilor, s-au îmbunătățit considerabil facilitățile și condițiile de mediu,  adecvate pentru activitățile de laborator, a fost posibilă separarea eficientă a zonelor cu activități de laborator. Mai mult ca atât, laboratorul a fost utilat totalmente cu mobilier nou de laborator și echipamente de măsurare și monitorizare. A fost renovat capital sistemul de ventilare, care asigură calitatea aerului din încăperile laboratorului.

        De asemenea, au fost efectuate reparații capitale la Departamentul rețele de canalizare, Sectorul rețele de apeduct sect. Buiucani. Au fost renovate vestiarele, sălile de duș, birourile, dar și grupurile sanitare. S-au tencuit pereţii încăperilor în care aceştia îşi au locurile de muncă. Toate lucrările executate în ansamblu, au creat senzaţia, că angajaţii au trecut cu serviciul într-un sediu nou.

        Toate lucrările de reparație au fost efectuate de către angajații Sectorului reparații și construcții al întreprinderii, fapt ce a contribuit la economisirea unor surse financiare considerabile. În curând, lucrări similare de reparație vor fi demarate și la alte sectoare din gestiunea ACC.