Consumatorii salută executarea lucrărilor planificate!

0
228

Executarea lucrărilor planificate de către S.A. „Apă-Canal Chişinău” a trezit polemici în rândul consumatorilor, care comentează foarte activ pe un site de știri. Unii consumatori susțin activitatea S.A. „Apă-Canal Chişinău” și salută executarea lucrărilor planificate. Mai mult aceștia nu se arată deranjați de faptul că pe perioada intervențiilor la rețele rămân fără apă. Potrivit lor, disconfortul creat de lipsa apei este compensat cu darea în exploatare a rețelelor noi.

,,La noi nu mai intelegi mentalitatea oamenilor…De nu se fac lucrari de catre ” Apa Canal” – e rau, de se fac tot nui bine…Cear este salutabil ca se efectueaza lucrari planificate de catre ” Apa Canal Chisinau”, sunt cerinte si sunt termeni,care inevitabil este normal sa se respecte… Vara cand este foarte cald afara,oare e mai bine sa ramana Chisinauenii fara apa in robinete..?? Sigur ca NU..Atunci lasati specialistii sa-si faca treaba, ca este doar in interesul oamenilor si intru oferirea unui confort fiecarui consumator in parte..Dle Primar General Ceban Ion-bravo! Se simte schimbare in capitala..!!Dle Director “Apa Canal Chisinau” Lichii Anatol-bravo!! Mergeti inainte,oamenii aprecieaza efortul echipei Dvs.!!Succes!!”, se arată în comentariu scris de către unul din utilizatori. (vezi poza).

Un alt consumator și-a exprimat acordul cu executarea lucrărilor expediind un mesaj pe pagina de facebook al întrepriderii.

,,Salutam efortul echipei “Apa Canal Chisinau” pentru lucrarile planificate in capitala.. Mai bine acum,decat la vara – cand apa este mult m,ai solicitata..Se vede cu ochiul liber conlucrarea eficienta intre Primaria Chisinau si conducerea ” Apa Canal Chisinau”! Felicitari Dle Director Lichii Anatol,Felicitari Dle Primar General Ceban Ion!!”, se arată în mesajul expediat de către un alt consumator. (vezi poza).

Părerea ta contează – INTRĂ PE SITE-ul www.acc.md sau pe pagina de facebook a întreprinderii şi comentează şi tu, pentru a-ţi face auzită opinia!