Cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Apei, sute de oameni au avut posibilitatea de a testa gratuit calitatea apei

0
1308

Astăzi, cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Apei, sute de oameni au venit în Grădina Publică „Ştefan cel Mare şi Sfânt”, pentru a testa gratuit calitatea apei, apreciind evenimentul organizat de către S.A. „Apă-Canal Chişinău” împreună cu Centrul de Sănătate Publică din mun. Chișinău.

Totodată, locuitorii Chișinăului și oaspeții capitalei, au avut posibilitatea să obțină mai multe informații privind calitatea apei nemijlocit de la specialiştii întreprinderii. În afară de activităţile de informare şi conştientizare a importanței apei pentru o viaţă sănătoasă, doritorii au avut posibilitatea de a testa rapid nivelul de hidratare a organismului, a consulta specialiștii referitor la alimentația sănătoasă și a consumului necesar de apă etc.

În prezent, Ziua Mondială a Apei este marcată în întreaga lume, în fiecare an, aducând în centrul atenției diferite aspecte legate de importanţa şi protecţia apelor. Obiectivul marcării acestei zile este de a sensibiliza populația atât în privința potențialului pentru o cooperare extinsă, cât și asupra răspunsurilor la provocările cu care se confruntă managementul resurselor de apă, având în vedere creșterea cererii de acces la apă și la serviciile în domeniu.

Reamintim, că acest eveniment se înscrie în șirul activităților preconizate în cadrul campaniei „Creată de natură – livrată de noi”, lansată de către S.A. „Apă-Canal Chişinău” pe 1 martie curent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here