De la mic la mare toți angajaţii S.A. „Apă-Canal Chişinău”, la salubrizare!

0
426

Cel puțin 500 de angajaţi ai S.A.„Apă-Canal Chișinău”, dis-de-dimineață au făcut „lună” în perimetrul străzilor Ismail, Mihai Viteazul, Alibișoara dar și pe albia râului Bâc. Chiar de la prima oră a acestei zile, pe ambele maluri ale râului, colaboratorii întreprinderii au adunat o bună parte din gunoiul aruncat pe malul râului.
Asemenea acţiuni de salubrizare nu sunt ceva nou pentru angajații furnizorului de apă. An de an, specialiștii de la întreprindere salubrizează albia râului Bâc, dar și terenurile adiacente, în preajma cărora sunt amplasate obiectivele strategice ale S.A.„Apă-Canal Chișinău”.
De rând cu colaboratorii antrenaţi în acţiunile de salubrizare a capitalei, care au la îndemână ustensilele necesare pentru a munci productiv pe parcursul zilei, au fost antrenate și șapte autobasculante, trei autoîncărcatoare, cu ajutorul cărora au fost evacuate zeci de tone de gunoi, printer care masă plastică, sticlă, crengi, pachete, hârtie, etc.
Totodată, colaboratorii de la S.A.„Apă-Canal Chişinău” s-au aratat indignați de atitudinea iresponsabilă a celor ce poluează albia râului Bâc, mai cu seamă a angajaţilor întreprinderilor din zona respectivă, deoarece an de an, aruncarea gunoiului continuă.
Astfel, muncitorii frunizorului de apă îndeamnă toți oamenii să pastreze curățenia în orice colț de țară s-ar afla pentru a nu polua mediul ambian.