Echipa S.A. “Apă-Canal Chişinău” s-a plasat pe locul doi la spartachiada din acest an!

0
1704

În perioada 19-21 mai s-a desfăşurat tradiţionala spartachiadă a sindicatului “Sindcomservice” , la care a participat şi echipa S.A. “Apă-Canal Chişinău” (ACC). În cadrul evenimentului au fost organizate 9 probe sportive, astfel participanţii concurând la volei, minifotbal, tenis de masa. şaf, sărituri în lungime de pe loc, tragerea otgonului, armrestling, darts, şah de dame. Echipa ACC, care a fost reprezentată în acest an de peste  40 de angajati a obţinut rezultate bune, obţinând locuri de frunte la mai multe probe sportive. Competitia sportiva i-a determinat pe angajati sa-si demonstreze calitatile fizice, dar şi spiritual de echipă. Asa cum era de asteptat, finala la fotbal, dar şi volei la femei au fost evenimentele preferate al tuturor. La ambele probe echipa ACC s-a clasat pe locul doi.

Astfel în urma evaluarii prtestaţiilor sportivilor de către arbitri, echipa ACC s-a clasat pe locul întâi la şah femei şi tenis de masă bărbaţi. Locul doi a fost obţinut la minifotbal, jocul de dame bărbaţi şi femei, tenis de masa femei şi volei femei, iar locul trei la darts şi armrestling la bărbaţi.

Pe întreaga durată a competiţiilor sportive echipa ACC a fost susţinută de preşedinţii comitetelor sindicale. Câştigătorii au fost premiaţi.