Echipele de intervenţie ale S.A. “Apă-Canal Chişinău” vor activa non-stop pentru asigurarea procesului de alimentare cu apă a chişinăuienilor

0
2822

În contextul situaţiei excepţionale, anunţată în municipiu în urma condiţiilor meteriologice nefavorabile, conducerea S.A. „Apă-Canal Chişinău” (ACC) a întrunit în şedinţă membrii Comisiei pentru situaţii excepţionale a Serviciului de aprovizionare cu apă a municipiului Chişinău, în cadrul căreia a fost discutată situaţia actuală privind procesul de aprovizionare cu apă şi de canalizare în municipiu şi antrenarea echipelor de intervenţie în condiţiile meteorologice date.

La moment, instalaţiile principale de aprovizionare cu apă şi canalizare funcţionează în regim normal. Conform informaţiei parvenite la Serviciul dispeceratul central,  fără energie electrică au rămas doar staţiile de pompare „Sângera”, „Aeroport”, „Codru”; staţiile de pompare a apelor uzate  „Vatra”, „Şcoala Sângera”, „Grătieşti”, „Bubuieci”, „Codru”, „CPL”.

S.A. „Apă-Canal Chişinău” asigură consumatorii că Serviciul dispeceratul central, echipele de intervenţie, dar şi alţi reprezentanţi ai societăţii vor monitoriza buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate  activând conform programului stabilit, cu intervenire imediată în situaţiile de avarii la reţele.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la nr. de telefon: 022-256666 şi 022-857777.