Femeia, eterna primăvară a lumii…

0
2267

Întâmplător sau nu, în primele zile ale lui martie nu sarbătorim doar primăvara, dar şi femeia, care se trezeşte la viaţă în acelaşi ritm cu natura.

Când primăvara semnează cu eternitate, atunci ea defineşte femeia. Este cea mai frumoasă definiţie scrisă cu lumină cerească, fiindcă strălucirea ei străbate toate adâncurile omeneşti.

Taină supremă şi simbol plin de farmec, femeia este eterna primăvară. Cuvintele mamă, bunică, soţie, iubită, fiică, soră, nepoată sunt simboluri ale unui anotimp, care traversează sufletul şi îl înalţă spre absolut.

Femeia este singura floare care înfloreşte înăuntrul fiinţei omeneşti şi de aceea ea merită toate florile din lume şi trebuie sărbătorită în fiecare zi. Dar să nu uităm deci, că a sărbători Femeile înseamnă, înainte de toate, a le dărui stima, respectul şi demnitatea pe care le merită, pentru a putea fi ele însele cele mai frumoase flori în buchetul vieţii!

În cadrul ACC  lucrează 543 de doamne și domnișoare. Acest lucru înseamnă, că avem cel puțin 543 de motive pentru a le sărbători, pentru a le arăta că munca lor este importantă!

Dragile noastre femei,Vă dorim o primavără frumoasă, în care să înfloriţi cu puterea primăverii, să celebraţi femeia gingaşă din voi, care trăieşte pe deplin bucuria de a fi femeie şi înseninează vieţile celor din jur!