Important! Executarea lucrărilor planificate de către ACC va fi sistată temporar!

0
139

În atenția consumatorilor, timp de circa o săptămână S.A. „Apă-Canal Chişinău” nu va executa lucrări planificate la rețele. Astfel, începând cu data de 12 februarie curent și până la 17 februarie toate lucrările de racordare a rețeleleor noi construite, fie montarea contoarelor, sau reabilitarea rețelelor de apeduct din sursele finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI) vor fi stopate.

Decizia vine ca urmare a avertizării Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Este vorba de cod galben de schimbare bruscă a vremii, valabil pentru perioada 11-17 februarie.

Potrivit meteorologilor, în legătură cu pătrunderea maselor de aer rece de origine arctică, în perioada 12-17 februarie temperatura aerului noaptea treptat va scădea de la -8..-13°C până la -14..-19°C, spre sfârșitul perioadei la nord până la -20..-22°C, iar ziua va scădea până la -8..-13°C.

Specialiștii furnizorului de apă vor reveni cu detalii despre reluarea lucrărilor planificate ulterior. Pe site-ul întreprinderii www.acc.md vor fi plasate anunțurile despre lucrările planificate.