Joi, 10 octombrie, sistări de apă pe mai multe străzi din capitală, dar și în câteva suburbia!

0
391

Furnizorul de apă anunță deconectări pe mai multe străi din capital, dar și în suburbia. Astfel, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania ,,Gas Natural Fenosa”, pe data de  10 octombrie 2019, în intervalul de timp  09:25–17:25, este posibilă deconectarea energiei electrice, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă în sat. Goianul Nou.

Iar în intervalul de ore 09:0017:00, în legătură cu lucrările planificate de schimbare a turnului de apă din sat. Ghidighici, vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din sat. Ghidighici de pe următoarele străzi:

  • str. V.Micle, str. Gr.Ureche, str. Columna, str.Radiacului, str. M.Viteazul, str. Red.Cazacului, str. V.Omului, str. M. cel Bătrân

De asemenea, în legătură cu lucrările planificate, în intervalul de ore 09:00-17:00, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei din or. Vatra de pe următoarele străzi:

  • str. Podgorenilor, str. Iu. Gagarin, str. Bogza

Tot, joi, în intervalul de ore 09:00-21:00, în legătură cu lucrările planificate, Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile și consumatorii din perimetrul străzilor:

  • str. C. Stere- str. A. Sciusev- bd. Şt cel Mare- M-t Bănulescu Bodoni- str. A.Mateevici

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Departamentul dispecerat tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.