La Baza de odihnă “Râuleţ” au loc ultimele pregătiri pentru startului noului sezon estival

0
566

La Baza de odihnă “Râuleţ”, din dotarea furnizorului de apă au loc ultimele lucrări de reparație și renovare. Astfel, în decurs de o săptămână aici se vor efectua lucrări de renovare  a blocurilor sanitare, se vor reutila camerele de odihnă. Prin urmare, în cel mai scurt timp, baza de odinhnă își va relua activitatea la maximum. Astfel,  zilnic angajaţii ACC, dar şi vizitatorii străini pot beneficia din plin de distracţii şi odihnă. Baza  este situată la 500 m pâna la plaja, pe teritoriul parcului Nistrean şi propune toate condiţiile pentru petrecerea timpului liber alături de familie sau prieteni.

         Precizăm, că de zeci de ani, baza de odihnă “Râuleţ” este una din locaţiile unde fiecare poate să scape  de zgomotul orașului, şi poate merge pentru a face un picnic, un frigărui, pentru a savura liniștea naturii și a face jocuri în aer liber.

Atât pentru angajații frunizorului de apă, cât și pentru vizitatori care duc dorul unui stil mai rustic, sunt puse la dispoziţie 7 căsuţe de lemn.  Pentru cei împătimiţi de condiţii mai luxoase se oferă una din cele 8 odăi disponibile într-un bloc de piatră. Zilnic, în total sunt puse la dispoziţie 51 de locuri. O dată ajunşi la baza “Râuleţ” vă transformaţi într-o altă lume. Chiar de la intrarea pe teritoriul instituţiei veţi fi surprinşi plăcut de mirosul de aer proaspăt şi de aroma florilor. Fiecare vizitator va alege modul în care vrea să se odihnească. Astfel, cei mai activi pot juca volei în aer liber, iar ceilalţi se pot recrea la bazinul răcoros. Toţi cei veniţi la odihnă, fie în căsuţe de lemn, fie în blocul de piatră au la dispoziţe amenajate mese şi foişoare, pentru a putea lua masa în aer liber, sau pentru a se delecta cu frigărui. De asemenea, există şi o bucătărie mare unde vizitatorii pot găti tot ce îşi doresc. Pe teritoriul bazei este autoparcare (gratis) păzită.

Precizăm, că pe parcursul anului 2017 la baza au fost comercializate circa 170 de foi.