La datorie oricând. Echipele de intervenţie al S. A. „Apă-Canal Chişinău” lucrează non-stop

0
394

Administraţia S.A. „Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoştinţă tuturor abonaţilor că, în perioada 6-8 iunie, zile în care se va sărbători Paștele Blajinilor, Departamentul Dispecerat, echipele de intervenţie, dar şi  alţi reprezentanţi ai societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucre în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acţiona cu promptitudine, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut. Astfel, şi în zilele de weekend vor lucra câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 3 echipe pentru reţelele de canalizare.  De asemenea, de la Dispecerat vor lucra câte 2 echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

Ținând cont că, în aceste zile nu va circula transportul public, angajaților întreprinderii care lucrează în ture le va fi pus la dispoziție transport.

Echipele de intervenţie vor acţiona rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Precizăm că, o dată cu implemenatarea noilor tehnologii numărul de avarii la rețele este în continuă descreștere, iar conform proiectul BERD și BEI, care este în plină desfășurare, situația se va redresa și mai mult.