La datorie oricând. Echipele de intervenţie al S. A. „Apă-Canal Chişinău” vor lucra non-stop în perioada 27 august-31 august!

0
256

În timp ce majoritatea moldovenilor se vor bucura la sfârșitul verii de câteva zile de odihnă, unii angajați ai furnizorului de apă vor fi la datorie. Administraţia S.A. „Apă-Canal Chişinău” aduce la cunoştinţă tuturor abonaţilor că, în perioada 27 august-31 august, zile în care bugetarii vor avea parte de o mini vacanță care va dura 5 zile, Departamentul Dispecerat, echipele de intervenţie, dar şi  alţi reprezentanţi ai societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 022-256-666 vor fi preluate non-stop. Pentru a acţiona cu promptitudine, numărul echipelor de intervenţie va fi menţinut. Astfel, şi în zilele de weekend vor lucra câte 10 echipe pentru remedierea avariilor produse la apeduct şi câte 3 echipe pentru reţelele de canalizare.  De asemenea, de la Dispecerat vor lucra câte 2 echipe la rețelele de apeduct și 2 la rețelele de canalizare. În caz de necesitate, numărul echipelor de intervenție poate fi mărit, utilizându-se echipamentele și tehnica specializată.

Echipele de intervenţie vor acţiona rapid, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.