La mulţi ani, S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”!

0
251

Stimaţi colegi,

        12 decembrie este o zi cu totul specială, pentru că sărbătorim alături de D-stra 128 de ani de fondarea S.A. ,,Apă-Canal Chișinău”.

        În această zi semnificativă, cu gânduri bune și de încurajare, vă urăm multă sănătate, succese şi mari realizări în tot ceea ce faceţi pentru binele şi prosperarea domeniului.

        De-a lungul anilor am muncit cu totii din greu  pentru dezvoltarea şi prosperitatea întreprinderii și ați dat dovadă de  promptitudine și profesionalism.

        Din numele administraţiei întreprinderii,  Vă mulţumesc pentru profesionalism și dedicație în munca nobilă pe care o desfășurați. Vă doresc să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare, echilibru, iar toate dificultăţile să le depăşim cu tărie şi încredere. Să vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea consumatorilor, de liniștea din familiile Dumneavoastră. Fie ca perseverenţa şi spiritul de responabilitate să vă însoţească mereu întru indeplinirea sarcinilor de serviciu!

        Vă doresc tuturor  bunăstare financiară, înțelegere reciprocă și eforturi constante pentru excelență!

        La mulți ani tuturor angajaţilor întreprinderii, care fac parte cu mândrie din marea comunitate S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”!

Cu respect,

Anatolie LICHII,

director general interimar al

S.A. „Apă-Canal Chişinău”