La mulţi ani, S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”!

0
555

       Astăzi, S.A. ,,Apă-Canal Chișinău”, titulară a ordinului „Gloria Muncii”,  marchează 127 de ani de aprovizionare cu apă a mun. Chişinău printr-un sistem instituţionalizat, început în anul 1892.

       În cei 127 de ani de la înfiinţare, întreprinderea a trecut testul timpului, a prins toate regimurile, a rezistat pe timp de război și a acoperit totul cu profesionalism, devenind o emblemă a mun. Chişinău.

       Istoria întreprinderii se identifică, într-o bună măsură, cu istoria mun. Chişinău, timp în care toți cei care au lucrat în cadrul ACC au îndeplinit rolul stabilit încă de la înființare, acela de livra cel mai vital şi preţios product – APA! 

       Ajunsă la 127 de ani de activitate, aniversarea întreprinderii înseamnă, înainte de toate, experiența, determinarea și profesionalismul angajaţilor care, de-a lungul timpului, și-au făcut meseria cu respect față de consumatori, precum şi faţă de ceea ce presupune prestarea unor servicii de calitate. S.A. „Apă-Canal Chișinău” nu este doar o companie de utilitate publică, dar are în responsabilitatea sa prestarea unor servicii de care depinde confortul,  civilizația populației și, mai ales, starea de sănătate, fiind într-un permanent proces de dezvoltare.

       În acest moment special pentru S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”, adresăm tuturor celor care contribuie la activitatea întreprinderii cuvinte de apreciere și respect pentru întreaga activitate pe care o desfășoară și pentru dăruirea de care dau dovadă zi de zi pentru a furniza cetățenilor apă potabilă de calitate.    

       Azi îi omagiem pe cei care, prin munca  lor, cu promptitudine și profesionalism, s-au pus în slujba cetățenilor şi le urăm tuturor angajaţilor întreprinderii  să își păstreze entuziasmul și profesionalismul. Este o meserie grea, dar care poate aduce mari satisfacții şi, nu în ultimul rând, recunoştinţa cetăţenilor.

       La mulți ani, multe realizări şi succes tuturor angajaţilor întreprinderii, care poartă cu mândrie ecusonul S.A. ,,Apă-Canal Chişinău”!