Licitaţia internaţională privind reabilitarea reţelelor de canalizare va avea loc pe 6 iunie curent

0
1330

Reamintim că,  la  2 martie 2017, pe site-ul BERD, a fost publicată invitaţia pentru participare la Licitaţia internaţională privind reabilitarea reţelelor de canalizare, pachetul 2.

Astfel, timp de 60 de zile, companiile interesate au putut depune ofertele pentru participare la licitaţie, iniţial termenul limită stabilit fiind 16 mai, ora 11.00 (sediul S.A. ”Apă-Canal Chişinău”, str. Albişoara 38). Datorită faptului că ofertanţii au solicitat mai mult timp pentru a pregăti ofertele şi pentru a planifica mai bine programul de lucru, Angajatorul vine cu un nou termen de depunere a ofertei la Licitaţia internaţională privind reabilitarea reţelelor de canalizare, pachetul 2. Noul termen limită stabilit fiind 6 iunie, ora 11.00 (sediul S.A. ”Apă-Canal Chişinău”, str. Albişoara 38).

Această licitaţie prevede atribuirea contractelor de achiziţie pentru reabilitarea rețelelor de canalizare în zonă urbană și branşamente existente (deversoare) în partea centrală a municipiului Chișinău, în general, conducte cu diametrul între 110 mm – 500 mm, cu o lungime totală estimată de aproximativ 7 km.

În acelaşi context, e cert de menţionat că, companiile câştigătoare vor avea la dispoziţie 540 de zile pentru realizarea lucrărilor.

Informaţie suplimentară: www.ebrd.com