Lucrări de remediere a scurgerii ascunse pe str. Studenților!

0
282

În vederea depistării de către S.A.,, Apă-Canal Chișinău” a unei scurgeri ascunse pe conducta de aducțiune cu D- 500 mm, ce alimentează rețele de distrubuție, luni, 22februarie 2021, începând ora 10.30sunt posibile deconectări a apei potabile pe următoarele străzi: Studenților, Miron Costin, Florilor și bd. Mosocvei.

Ținând cont că scurgerile ascunse se depistează cel mai greu, dar și faptul că pământul este încă înghețat, lucrările de remediere a avariei ar putea dura mai mult. Chiar și așa, specialiștii ACC vor monitoriza periodic rețele de apeduct, fapt, care însă necesită foarte mult timp. Pentru depistarea scurgerii se vor utiliza echipamentele tehnice din dotare, precum și toate mecanismele necesare.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022-256 666.