Lucrări planificate la rețelele de apă pe mai multe străzi din Ghidighici sunt in toi

0
603

Lucrările planificate la rețelele de apă pe mai multe străzi din Ghidighici sunt în toi. Specialiștii care muncesc cot la cot dis-de-dimineață folosesc o soluție specială pentru spălarea țevilor pentru a le curăța de substanțele depuse în urma oxidării fierului.

Reamintim că , în legătură cu executarea lucrărilor planificate de spălare şi dezinfectare a turnurilor de apă potabilă din s. Ghidighici, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile joi, 31 mai , în intervalul 09:00 – 17:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din s. Ghidighici, următoarele străzi: A. Mateevici, Păcii, M. Costin, Nucarilor, Mioriţa, Alba-Iulia, L. Deleanu. Pentru a nu crea disconfort consumatorilor, aceștia au fost anunțați din timp prin intermediul mijloacelor mass-media, dar și au fost încleiate afișe. De asemenea, pe perioada lucrărilor, consumatorii vor fi asigurați cu apă prin intermediul autocisternelor din dotarea ACC. Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Serviciul dispeceratul central tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Serviciul dispeceratul central tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.