Lucrătorii din gospodăria comunală își sărbătoresc ziua profesională

0
590

Dragi prieteni, stimați colegi,

       Fiecare dintre noi își dorește să trăiască într-un mediu frumos și sănătos, să se simtă confortabil la locul de muncă, iar acasă să se bucure de utilități și condiții decente de trai. În orice sferă a vieții noastre, confortul joacă un rol esențial.

       Probabil, nu există nicio altă branșă, care ar fi atât de strâns legată de asigurarea confortului și crearea condițiilor înalte de trai ale oamenilor, ca prestarea serviciilor comunale și care, cu regret, a devenit o rutină pentru zecile de mii de oameni, mulți dintre care, nici nu bănuiesc ce eforturi și ce muncă enormă se depun pentru buna asigurare a acestora. 

      Cu asemenea gânduri, Vă reamintim semnificația ultimei duminici a lunii aprilie, când  consemnăm Ziua profesională a celor, care stau în spatele acestui confort mult râvnit de fiecare dintre noi –  Lucrătorilor din gospodăria comunală și care constituie un prilej suplimentar de a reliefa importanţa serviciilor comunale în societate, precum şi a profesiei noastre atât de nobile şi necesare, puse în slujba cetățenilor.

      Pornind de la faptul, că furnizarea apei este una din principale verigi ale gospodăriei comunale municipale, constatăm cu mândrie, că S.A. ,,Apă-Canal Chișinău”  obține de la un an la altul noi și remarcabile realizări, grație priceperii, devotamentului, entuziasmului, profesionalismului și muncii asidue, depuse de angajații colectivului nostru, în scopul asigurării celui mai indispensabil și vital produs – APA!       

Dragi prieteni și stimați colegi, cu prilejul Sărbătorii profesionale, Vă mulțumim pentru munca onorabilă, fidelitatea față de datorie și pentru sufletul D-voastră pus în slujba comunității!

       Vă dorim multă sănătate, bunăstare, linişte sufletească, oameni dragi alături, energie pozitivă și gânduri bune, prosperitate și perseverență în exercițiul profesiei, realizări frumoase întru prosperarea întreprinderii şi, nu în ultimul rând, recunoştinţa continuă a consumatorilor, pe care o meritați din plin!

       Fie ca succesele înregistrate, să depăşească numărul problemelor cu care ne confruntăm zi de zi!

Cu profundă considerațiune,

Administraţia și Comitetul sindical al

S.A. „Apă-Canal Chişinău”