Marca comerciala a anului 2017! Două premii valoroase pentru S. A. „Apă-Canal Chișinău” !

0
482

Recent, Camera  de Comerț și Industrie a desemnat câștigătorii concursului „MARCA COMERCIALĂ A ANULUI 2017”.  În cadrul ceremoniei de premiere a celor mai bune produse și servicii autohtone „Marca comercială a anului 2017”, S. A. „Apă-Canal Chișinău” a obținut premii la următoarele nominații:

  • Premiul Mare – Marcacomercială a anului 2017
  • Diplomant al concursului Premiul pentru realizări în domeniul calității și

Nominația Liderul anului, Categoria: Produse și servicii în domeniul transportului, turismului și alimentației publice, obținând Mercuriul de aur.

Un frumos eveniment a fost organizat de Camera de Comert – Gala Businessului Moldovenesc, eveniment la care au fost nominalizați toți cei care muncesc pentru a livra servicii și bunuri de calitate, cei care contribuie ca serviciile și bunurile de producție autohtonă să fie apreciate la justa valoare. Aceasta este meritul tuturor angajaților S. A. „Apă-Canal Chișinău” care au adus un plus de valoare serviciilor prestate către consumatorii finali.

Precizăm, că la ediția din anul acesta au fost prezente 155 întreprinderi din țara noastră, participante la concursurile Marca comercială a anului 2017″, Premiul pentru realizări în domeniul calității” și 17 consilii raionale, prezente la Expoziția națională Fabricat în Moldova 2018”,  fiind premiate în cadrul celui mai important eveniment al businessului autohton – Gala Businessului Moldovenesc”, organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI), în parteneriat cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI).