Marți, sistări de apă pe câteva străzi de la Botanica!

0
200

În legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marţi, pe data de 20 aprilie  în intervalul de timp 09:00-23:00 pe următoarele străzi:

  • str. Aeroport
  • bd. Dacia 60-80 inclusiv cu fracţii

Tot marţi, pe data de 20 aprilie 2021, în intervalul de timp 09:00-17:00, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de înlocuire a unui tronson de teavă, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe str.Teilor 4, 4/2, 6.

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

În vederea evitării efectelor negative cauzate de lipsa apei, S.A. „Apă-Canal Chişinău” recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze eventuale rezerve de apă. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 022 256-666 sau consulta site-ul întrepriderii www.acc.md https://acc.md/sistari-programate/.