Miercuri, 25 septembrie, sistări de apă pe câteva străzi din Chișinău, dar și în unele suburbii ale capitalei!

0
504

În legătură cu lucrările privind reabilitarea reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe data de 25 septembrie de la ora 09:00-21:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile pe următoarele străzi:

  • str. Nicolae Costin 61-65 inclusiv cu fracţii

De asemenea, pe data de 25 septembrie de la orele 09.00 până pe data de 26.09.2019, ora 18.00, în legătură cu executarea lucrărilor de înlocuirea vanelor , segmentului de apeduct D- 900mm, din or. Vadul lui Vodă și branșarea apeductului nou construit diu com. Budești, S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din

str. Vadul lui Vodă,151-155,

str. Tîrgoviște, 1A.

or. Vadul lui Vodăincluisiv Vadul Nou.

s. Văduleni, com. Bălăbăneşti, com. Balțata, s. Budești, com. Cruzești,

s. Buneț, com. Tohatin (vile),

Ne cerem scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii suplimentare Vă puteţi adresa la Departamentul dispecerat tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.