Nu amâna-achitarea facturilor pentru serviciul de apă și canalizare este simplu și rapid!

0
151

Administraţia S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” a luat toate măsurile necesare în vederea prevenirii și răspândirii virusului COVID-19, precum şi pentru a asigura, în condiții de siguranță, continuitatea serviciului și funcționarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în toată perioada următoare.

Precizăm că, pentru a beneficia de serviciul public de alimentare cu apă şi de canalizare continuu, cât şi în scopul evitării deconectărilor, este obligatoriu achitarea facturilor de plată, în termenul limită indicat şi fără întârziere.

Efectuarea plăților este posibilă prin următoarele metode:

1. În casieria S.A. „Apă-Canal Chişinău”, cu sediul str. Albișoara, 38, graficul de lucru: luni-joi 0800-1700, vineri 0800-1545.

2. Prin intermediul Web-banking, dacă dispuneți de un card bancar, prin selectarea opțiunii Servicii comunale, selectați S.A. „Apă-Canal Chişinău”, introduceți numărul de contract/cont personal şi/sau numărul bonului de plată şi urmați pașii de realizare a achitării, iar la final, descărcați şi salvați chitanța, drept confirmare a efectuării plății.

3. La terminalele de plată, bancomatele amplasate la intrarea în supermarket-uri, farmacii, stații PECO etc., prin selectarea opțiunii Servicii comunale, selectați S.A. „Apă-Canal Chişinău”, introduceți numărul de contract/cont personal şi/sau numărul bonului de plată şi urmați pașii de realizare a achitării, iar la finalizarea tranzacției, veți primi cecul electronic, drept confirmare a realizării plății.

4. La oficiile Poșta Moldovei şi la filialele băncilor comerciale.

S.A. „Apă-Canal Chişinău” mulțumește tuturor consumatorilor care conștientizează faptul, că achitând facturile, sprijină efortul nostru de a asigura continuitatea serviciului în întreaga arie de operare, dar şi pentru a continua investițiile începute, menite să îmbunătățească calitatea serviciilor furnizate/prestate.