Oamenii de afaceri sunt aşteptaţi la o nouă rundă de discuţii cu administraţia S.A. “Apă-Canal Chişinău”

0
1285

Stimați colegi şi parteneri,

S.A. “Apă-Canal Chişinău” continuă Ziua Ușilor Deschise la Staţia de Epurare Chişinău din strada Lunca Bîcului, 24. Este vorba despre o întâlinire neformală a directorului general al furnizorului de apă, Veronica Herţa şi directorii asociaţiilor patronale ale industriilor de ramură. Evenimentul va avea loc marţi, 27 iunie, ora 09.00.

Subiectul  acestei întruniri este introducerea noii formule de calcul pentru apele uzate cu concentraţia normelor admisibile depăşită, dar şi necesitatea construirii de către agenţii economici a stațiilor de pre-epurare pentru a micșora coeficientul de poluare pe care îl aduc mediului și pentru a putea micșora sumele spre achitare. Totoodată, agenţii economici vor avea posibilitatea să perceapă mai bine toate procesele tehnologice de epuare a apelor uzate ajunse la Staţia de Epurare.

Pe lângă faptul că veți avea oportunitatea de a pătrunde în amănuntele epurării apelor uzate, veți putea lua imagini de la Staţie.
Totodată, sunteți invitați la un offline cu administrația S.A. 2Apă-Canal Chişinău”, unde vom putea discuta deschis, face schimb de opinii, dar și lansa parteneriate ulterioare.

Sperăm că la sfârşitul vizitei fiecare dintre cel prezent să conştientizeze importanţa ocrotirii mediului.

Rugăm confirmarea participării la nr de tel: 068302205, sau pe adresa de e-mail : nadejda.fotescu@gmail.com.

Cu respect, Nadejda Fotescu, serviciul de presă al ACC.