Opriri de apă pentru lucrări de modernizare şi de intervenţie

0
637

       În legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct, finanţate din sursele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Băncii Europene de Investiţii (BEI), S.A. „Apă-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pe data de 28 noiembrie 2019, joi, în intervalul orar 09:00-24:00. Va fi posibilă deconectarea apei potabile pe următoarele străzi:

  • str. Maria Drăgan, 28-42, inclusiv cu fracţii;
  • str. Budăi, 2/3;
  • str. Bulboaca, 42, 45.

       Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigurăm, că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

       Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic, pe perioada întreruperii furnizării apei.

       Pentru informaţii suplimentare şi probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Departamentul dispecerat, la numerele de tel. 022-25-66-66 sau 022-85-77-77, care activează non-stop.